onsdag 12 september 2012

DuG var för bra, vi fortsätter

Hej
Jag hoppas att många kommer i morgon till vårt demokratidiskussionsmöte.

Det var inte populärt att sluta ha våra möten, så i stället fortätter vi kanske lite mer organiserat. Tills vidare som vanligt torsdagar 16-18/19.

Numera har vi en anslagstavla i cafélokalen på kortsidan av en bokhylla bakom pianot. Vi har även en bokhylla ovanför datorerna i förrummet till rekvisitarummet på mellanvåningen. Snart kommer vi att ha takhyllor för projektorer i cafélokalen och i ateljén, fast tills dess får vi nöja oss med den provisoriska anordningen i datastugan.

Vi ska då tillsammans kunna se filmsnuttar från Internet. Redan nu, eftersom jag börjat gå en distanskurs vid Cemus, kan vi ha förslag på att lyssna på offentliga föreläsningar på temat klimat, energi och samhällsutveckling.

En pärm kommer att finnas lätt tillgänglig troligen vid anslagstavlan för att lätt kunna redovisa vår verksamhet och minnas vad vi diskuterat eller tänker diskutera.

Vi behöver hjälpas åt att formulera vår tankesmedja som projekt med lite större ambitioner än att bara samlas för sitta och slöprata. Studiefrämjandet har behjälpligt gett oss 5 st länkar till ställen där man kan ansöka om sådana projektpengar.

Vi har även haft besök av en journalist som skrivit ett utkast till en artikel om oss. Vi har nu möjlighet att kommentera och eventuellt arbeta färdigt den artikeln.

För redovisning och dokumentation är vi i akut behov av sekreterare, - får väl hoppas då att den nya ordningen med lätt tillgänglig pärm kommer att underlätta detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar